NEWS

Ardeca Ypres Rally : Chris Ingram houdt Maxime Potty van het maximum

26/06/2023
RALLY

Potty verslaat Cherain met ... 0"2!   De Fransman Adrien Fourmaux won dit weekend met zijn FORD

Ardeca Ypres Rally : Jonas Dewilde oppermachtig in de Westhoek

26/06/2023
RALLY

Voor de jongeren van het Junior Belgian Rally Championship waren het twee intense en leerrijke

Ardeca Ypres Rally : Paul Lietaer wint voor de 10de keer in Ieper

26/06/2023
RALLY

Met geweldige chrono's en zijn gekende spectaculaire rijstijl, heeft Paul Lietaer opnieuw indruk gemaakt tijdens

THIBAUT RAMAEKERS BEHOUDT ZIJN TWEEDE PLAATS EN TITELKANSEN IN HET EUROPEES KAMPIOENSCHAP CIK-FIA

19/06/2023
RACB NATIONAL TEAM

Het Europees Kampioenschap OK-Junior van de CIK-FIA werkte dit weekend in Rodby zijn derde en

Circuit Zolder viert 60-jarig bestaan

19/06/2023
CIRCUIT

Van ‘straatracebaan’ tot véél meer dan een wereldberoemd racecircuit Op 19 juni 1963 werd het Circuit

Fanatec GT2 European Series : Schitterende tweede seizoenszege voor Guelinckx en Longin

18/06/2023
CIRCUIT

Peter Guelinckx en Stienes Longin wisten in het Franse Dijon, decor voor het derde raceweekend

Rally of Bertrix - BRC Masters : Roger Hodenius voor de derde keer de snelste

14/06/2023
RALLY

Na zijn overwinningen in de South Belgian Rally en de Sezoensrally, heeft Roger Hodenius in

Rally of Bertrix - BRC 2WD Trophy : Lahy domineert, maar Didier Jaminet wint

14/06/2023
RALLY

Na het late forfait van Laurent Vanton, werd de wedstrijd in de 2WD Trophy gedomineerd

Rally of Bertrix - Junior BRC : Indrukwekkende overwinning van Lander Depotter